JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты
Deze cursus is een vervolg op de Decorating Basics cursus. Je kunt dus alleen deelnemen als je de Decorating Basics cursus hebt gevolgd. Tijdens de cursus Flower & Cake Design leer je hoe je cupcakes   en desserts kunt omtoveren tot ware kunstwerkjes. Je ontdekt diverse, bijzondere decoreertechnieken met icing. Zo leer je onder andere hoe je mooie bloemen kunt maken zoals violen, lelies en de beroemde Wilton roos. Ook leer je hoe je de bloemen het beste kunt arrangeren op je taart. Na deze cursus kun je onder andere een mooie border spuiten en beheers je de basketweave. Je leert in deze cursus omgaan met zowel royal icing als met gum paste en fondant.
Bij deze cursus zijn een materialenpakket en een cursusboek inbegrepen. In het pakket zitten materialen die je nodig hebt om thuis te kunnen oefenen. Deze hebben een waarde van circa € 60,-. Er zitten in dit pakket geen ingrediënten voor de taarten, cupcakes en icing(s) die je tijdens de cursus leert maken. Deze maak je thuis, dus hiervoor heb je nog ingrediënten nodig. Deze cursus bestaat uit vier lessen van twee uur en kost 120 euro.
 
Datum:
Dinsdag  24, 31 oktober 7 en 14 november 2017          tijd: 19:00 - 21:00 uur
 
 
                                                                   

 

 

 

 

Voorwaarden workshops

Na inschrijving komt u op de reserveringslijst. Na uw inschrijving ontvangt u de betalingsgegevens. U heeft dan een week de tijd om te betalen, anders vervalt de inschrijving. Bij afmelding meer dan een week voor de workshop krijgt u het volledige bedrag teruggestort. Bij afmelding van 7 tot 3 dagen voor de workshop, ontvangt u 50 % van het bedrag retour. Bij annulering 3 dagen of korter voor de workshop zijn wij genoodzaakt u het gehele bedrag in rekening te brengen.