JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты
Deze cursus is een vervolg op de Decorating Basics cursus. Je kunt dus alleen deelnemen als je de Decorating Basics cursus hebt gevolgd. Tijdens de cursus Gum Paste & Fondant leer je hoe je met fondant en gum
paste mooie bloemen en decoraties kunt maken. Na afloop kun je onder andere prachtige strikken, chrysanten, rozen, calla’s, rozenknopjes, margrieten en verschillende borders maken. De technieken die je leert, zorgen ervoor dat je thuis in je eigen keuken de mooiste taarten kunt maken. Dat ga je ook laten zien tijdens het eindproject; je zult dan een eigen ontworpen eindtaart maken. Bij deze cursus zijn een materialenpakket en een cursusboek inbegrepen. In het pakket zitten materialen die je nodig hebt om thuis te kunnen oefenen. Deze hebben een waarde van circa € 60,-. Er zitten in dit pakket geen ingrediënten voor de taarten, fondant, gum paste en icing(s) die je in de cursus leert maken. Deze maak je thuis, dus hiervoor heb je nog ingrediënten nodig. Deze cursus bestaat uit vier lessen van twee uur en kost 120 euro.
 
Datum:
Dinsdag 21, 28 november , 12 en 19 december 2017               tijd: 19:00 - 21:00 uur
 
 

Voorwaarden workshops

Na inschrijving komt u op de reserveringslijst. Na uw inschrijving ontvangt u de betalingsgegevens. U heeft dan een week de tijd om te betalen, anders vervalt de inschrijving. Bij afmelding meer dan een week voor de workshop krijgt u het volledige bedrag teruggestort. Bij afmelding van 7 tot 3 dagen voor de workshop, ontvangt u 50 % van het bedrag retour. Bij annulering 3 dagen of korter voor de workshop zijn wij genoodzaakt u het gehele bedrag in rekening te brengen.