JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты
Dit is de basiscursus van Wilton. Zodra je deze hebt gevolgd, kun je doorstromen naar de andere Wilton cursussen. Tijdens de cursus Decorating Basics leer je, stap voor stap, de basisbeginselen van het decoreren met buttercream icing. Je krijgt bakinstructies, leert hoe je zelf icing in verschillende kleuren kunt maken en hoe je deze icing het beste kunt gebruiken.
Tijdens deze cursus leer je de drie basisprincipes van decoreren. Naarmate de lessen vorderen, zul je merken dat je steeds mooiere decoraties kunt maken. Denk aan dropflowers, rozetten, schelprandjes, pompom flowers, blaadjes, chrysanten en de ribbon roos. Tijdens de lessen oefen je het decoreren van koekjes, cupcakes en natuurlijk taarten. Bij deze cursus zijn een materialenpakket en een cursusboek inbegrepen. In het pakket zitten materialen die je nodig hebt om thuis te kunnen oefenen. Deze hebben een waarde van circa € 60,-. Er zitten in dit pakket geen ingrediënten voor de taarten, cupcakes en icing(s) die je tijdens de cursus leert maken. Deze maak je thuis, dus hiervoor heb je nog ingrediënten nodig. Deze cursus bestaat uit vier lessen van twee uur en kost 120 euro.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website of in de winkel.
 
Datum :
Dinsdag  26 september , 3 , 10 en 17 oktober 2017       tijd: 19:00 - 21:00 uur
 
 
 
 
 
Voorwaarden workshops
Na inschrijving komt u op de reserveringslijst. Na uw inschrijving ontvangt u de betalingsgegevens. U heeft dan een week de tijd om te betalen, anders vervalt de inschrijving. Bij afmelding meer dan een week voor de workshop krijgt u het volledige bedrag teruggestort. Bij afmelding van 7 tot 3 dagen voor de workshop, ontvangt u 50 % van het bedrag retour. Bij annulering 3 dagen of korter voor de workshop zijn wij genoodzaakt u het gehele bedrag in rekening te brengen.